Az “IT couple”

Aki nem tudná, hogy mire utal ez a kifejezés, annak itt van egy kis segítség; Minden az “IT bag” elnevezéssel kezdődött. Az angol nyelvben bizonyos ikonikus táskákra (páldául: “Chanel 2.55”, Hermès “Birkin” és “Kelly bag”) az 1990-es évek derekától kezdve már úgy tekintettek, mint egyfajta státuszszimbólumra. A táska segítségével viselője eleganciát, stílust, kifinomult ízlést és nem utolsó sorban gazdagságot sugárzott. Azon kevés táskákra, amelyek kiérdemelték ezt az elnevezést, a divat berkeiben úgy tekintettek, hogy sosem mennek ki a divatból és minden divatrajongó álma, függetlenül attól, hogy milyen évet írunk, hogy egy ilyen kiegészítőt tudjon a szekrényében ..

Hogy hogy jön a képbe a fótón látható Olivia Palermo és barátja, Johannes Huebl? Rájuk szokták azt az “IT bag” kifejezésből eredeztetett divatos főnevet használni az újságírok, hogy “IT couple” (- ejtsd: “it kápöl”). Ennek az oka nem más, mint az, hogy a földön élő bármelyik pár cserélne velük. Hogy miért is?

  • Három éve alkotnak egy párt és elmondásuk és a fotók alapján is az egymás iránt érzett szerelmük és rajongásuk töretlen.
  • Jóllehet sem férfiban, sem nőben egyik sem képezi az ideálom, de nem tagadhatom, hogy együtt nagyon kellemes vizuális élményt nyújtanak.
  • Munkájuk abból áll, hogy rendezvényekre, bemutatókra járnak, néha elmennek egy-két fotózásra, vagy adnak egy-egy interjút. Johannes modell, Olivia szintén modell, mellette divatblogger és színésznői babérokra is “töröget”; az államokon túl ismertségét az MTV-n futó “The City” című reality shownak köszönheti. Szóval majd megszakadnak mindketten a napi 12 óra robotban.
  • Az utolsó, de egyben legfontosabb, ami miatt a blogomra is felkerültek, az a kifogástalan ízlésük és stílusuk. Nem tudnak félrenyúlni. Mondhatjuk, hogy annyi pénzből, ami Nekik kettőjüknek van, könnyű, de erre már sok ellenpéldát láthattunk, gondoljunk csak a Kardashian-testvérekre…

A fárasztó premierek…

és a dolgos hétköznapok …

Photos by Miklós Horváth