In Milan With Coccinelle

Hát igen, ha már félig meddig bloggernek mondja magát az ember és a bejegyzéseinek a fele #fashion hashtaggel szerepel a blogján, akkor illik legalább egyszer az életében kilátogatnia egy divathétre, hogy megnézze, milyen őrület zajlik ilyenkor a divat nagyvárosaiban. Négy év után a Coccinelle Budapest jóvoltából megadatott nekem és Vivinek, a fiftypairofshoes bloggerének ez az élmény, mert két nagyon eseménydús és nagyon esős napot tölthettünk Milánóban.

Cocci5

A milánói fashion week keretén belül mutatta be a Coccinelle a Via Borgonuovo 24 szám alatt található showroomjában a 2016-os őszi-téli táska kollekcióját. Az eső megállás nélkül esett, úgyhogy a város nagyon borongós arcát mutatta, de ahogy beléptünk a showroom kapuin, azonnal sikerült átszellemülnünk a kollekció láttán …

Cocci2

Cocci10

 

És volt-e kedvenc darab? Természetesen sok táska megdobbantotta a szívem, de leginkább az ‘Arlettis” névre hallgató, az őszi szezonban kisebb méretben és valamennyi szín-, és anyag változatban megvásárolható modell nyerte el a tetszésem. Az összes variációt felvonultató fal előtt állva a bőségtől meg is zavarodtam, de azért nem kellett félteni, megtaláltam a kedvencem, az első képen az a kis piros velúr, arany csattal.

 

Cocci13

Bags:  Coccinelle Budapest | Andrássy út 13.

Photos by ME